Tervetuloa rentoutumaan

Kauneushuone SK:n palveluihin kuuluvat kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot.

Tervetuloa rentoutumaan

Kauneushuone SK:n palveluihin kuuluvat kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot.

Jalkahoidot

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneena hoidan ammattitaidolla jalkojen ihoa ja kynsiä. Jalkahoidot kokemuksella myös diabeetikoille, reumaatikoille sekä vanhuksille.

Käsihoidot

Kauniit kädet ja hyvin hoidet kynnet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Manikyyri, CND Shellac kestolakkaus tai kosteuttava parafiinihoito. Mikä näistä olisi sinun käsillesi sopiva?

Kasvohoidot

Jokainen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja on yksilöllinen hoitokokonaisuus. Sinun ei tarvitse päättää minkä hoidon itsellesi haluat. Kosmetologinasi valitsen oikean hoidon ihosi tarpeen mukaan.

Käytössämme on mm. Bio Derm Medical tehokkaat erikoishoidot, Led-terapia valohoito, Ultraäänihoidot, Timanttikasvohoito, Caretech RF Cryo ja Caretech Hydrogen. Hoitolasta löydä myös laajan valikoiman kotihoitotuotteita käytettävissä olevista hoitosarjoista.

LED-valohoidot

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. Yksilöllisesti räätälöity LED-terapia täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta. LED-hoidot ovatkin oleellinen osa hoitojamme.

Alexandria Professional® -vartalosokerointi

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Hieronta

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi rentouttava Ayurveda pää-ja kasvohoito. Voit myös ottaa kasvohoidon yhteydessä Lymfa Boots -paineluterapiahoidon. Hoito on erinomainen kaikille, jotka kärsivät turvotuksesta, kivusta ja epätasaisesta ihosta.

YUMI™Lashes ja YUMI™Brows

Yumi Lashes

Yumi™ tuotteet on kehitetty Ranskassa ja niiden kehitys pohjautuu vankkaan alan asiantuntemukseen ja tutkimukseen. Yumi™ haluaa tarjota käyttäjilleen parasta laatua ja siksi kaikkien Lashes, Brows, Nails sekä Feet tuotteiden valmistusprosessit ovat tarkkaan säänneltyjä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.
Yumi™- tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.

Vuoden 2019 alussa, 4 vuoden tuotekehitystyön tuloksena lanseerattiin uusi versio Yumi™Lashes ripsikäsittelystä. Yumi™Lashes 2.0 versio läpäisi kaikki EU:n edellyttämät testit. EU:n säädösten mukaiset testit takaavat, että Yumi™-tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa käyttäjilleen.

Kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

PRX-T33 Neulaton Biorevitalisaatio

Yumi Lashes
PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging”, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Caretech RF-Cryo

Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille
Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi.  Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Hoidettavat alueet:

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Tehokasta ja turvallista

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Verkkoajanvarauksesta voit helposti varata ajan kaikkiin palveluihimme.

Ideaparkinkatu 4

37570

Lempäälä

050 558 3263

info@kauneushuonesk.fi