PRX-T33 Neulaton Biorevitalisaatio

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging”, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

PRX-T33 Neulaton Biorevitalisaatio

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging”, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Mitä hoito sisältää?

 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei “frostingia” eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, vain 30 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Patentoitu koostumus sisältää 33 % trikloorietikkahappoa (TCA), vetyperoksidia (H2O2) ja Kojic-happoa
 • CE-merkitty lääkinnällinen laite, 1. luokka
PRX-T33

PRX-T33 – edut & hyödyt

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

PRX-T33-hoito

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja se voidaan tehdä turvallisesti kaikkina vuodenaikoina. Hoito tehdään 3-5 kerran sarjahoitona 7-10 päivän välein riippuen ihon kunnosta ja indikaatioista. Suositeltava ylläpito tapahtuu kahden kuukauden välein, jotta voidaan ylläpitää hoitotuloksia sekä jatkaa ihon sidekudoksen aktiivista stimulaatiota.

Hoitoalueet kasvoilla

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
Hoitoalueet vartalolla

 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho
Nopea ja helppo hoito – Hoitoaika max. 30 min.
Neulaton ja kivuton – Ei toipumisaikaa
Tehokas ja tuloksellinen – Heti nähtävät tulokset

PRX-T33-hoito lyhyesti

1. Hoito aloitetaan ammattikäyttöön kehitetyllä puhdistusaineella, jossa alfahydroksihapot ja tuotteen alhainen pH-arvo takaavat oikeat hoito-olosuhteet PRX-T33-hoidolle.

2. PRX-T33-hoitoliuosta levitetään kerroksittain iholle yksi kasvojen alue kerrallaan. Yleensä 3-5 kerroksella saavutetaan haluttu vaikutus.

3. Hoitoliuoksen levitys tehdään manuaalisesti käsin tai siihen tarkoitetulla erikoisspaattelilla. PRX-T33 imeytetään ihoon erikoishierontatekniikalla 1,5-2 kg paineella.

4. Ylijäämä PRX-T33-hoitoliuos poistetaan vedellä ja hoidon päätteeksi iholle levitetään suojabarrieria vahvistavaa WiQo Moisturizing Face Cream for Dry Skin -hoitovoidetta.

5. Omien ihonhoitotuotteiden sijaan asiakkaan on käytettävä 6 päivän ajan kotihoidossa ainoastaan WiQo -kotihoitotuotteita, jotka tehostavat ja ylläpitävät biorevitalisaation vaikutuksia. WiQo kotihoitotuotteet alentavat ihon pH-arvoa ja stimuloivat biorevitaalisia vaikutuksia ihossa.

PRX-terapia on kaksivaiheinen hoitokonsepti, jossa ensimmäinen osa tapahtuu klinikalla ja toinen osa asiakkaan kotona.

Active Skin Program

1. Ihon stimulointi
Hoitolassa tai klinikalla tehtävä PRX-T33-hoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja. Hoito kestää 30 minuuttia ja on täysin kivuton sekä turvallinen.

2. Kosteuta ja suojaa
Hoidon jälkeen asiakkaan tulee käyttää kotona WiQo Moisturizing Face Cream -hoitovoidetta, joka korjaa ihon suojabarrieria ja estää kosteutta haihtumasta ihosta.

3. Syvennä ja ylläpidä stimulointia
WiQo Smoothing Face Fluid -kasvoemulsio sisältää 8% glykolihappoa ja sen pH-arvo 3 alentaa ihon omaa pH-arvoa ja näin ylläpitää ihon aktiivista stimulointia.

PRX-T33-hoidon tuloksia

PRX-T33 − neulaton biorevitalisaatio

Dr. Rossana Castellanan 10 vuoden kliinisten tutkimusten tulos − PRX-T33 − on uniikki verratuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Sen ainutlaatuinen koostumus on suojattu kansainvälisillä patenteilla.

Tutkimuksissa tehtiin läpimurto, kun trikloorietikkahappo (TCA) ja vetyperoksidi (H2O2) yhdistettiin tietyssä pHarvossa. Nämä kaksi ainesosaa toimivat solutasolla ja antavat iholle mahdollisuuksia toimia tavoin, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia − ja mikä tärkeintä − täysin ilman herkitymistä valolle tai muille sivuvaikutuksille.

Tämä löydös muuttaa trikloorietikkahapon syövyttävästä aineesta, joka on tunnettu ja pitkään käytetty esteettisessä lääketieteessä, aineeksi, joka ei aiheuta ihon proteiinien denaturointia, vaan vaikuttaa biorevitalisoivasti ilman ”frostingia” sekä muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

PRX-T33:n pääraaka-aineet:

 • PRX − vetyperoksidi (H2O2)
 • T33 − trikloorietikkahappo 33 %
 • Kojic-happo − ehkäisee tulehduksien jälkeisiä pigmentti- muutoksia sekä estää tyrosinaasin

Trikloorietikkahappo (TCA)
TCA:n käyttö lääketieteessä on erittäin vakiintunut (aikaisimmat raportit löytyvät jo vuodelta 1929) ja sen eri pitoisuuksia on käytetty eri hoitojen toteuttamista varten. TCA on tunnettu kuorivasta vaikutuksestaan, mutta sillä on myös merkittävä rooli biorevitalisaatiossa. Tähän päivään asti nämä kaksi ominaisuutta ovat olleet erottomattomat.

Kiitos pitkäaikaisen tutkimustyön, joka on johtanut PRXT33:n ainutlaatuiseen, patentoituun koostumukseen, on TCA:n tehokasta biostimuloivaa vaikutusta nyt mahdollisuus hyödyntää ilman ihon kuoriutumista tai frostingia.

TCA biorevitalisoi sidekudosta kolmella tavalla:

 1. Kasvutekijöiden lisääntyminen (PDGF-B, TGF-beta1, TGF-alpha, VEGF)
 2. Hallittu tulehdus sekä tulehduksellisten että ei-tulehduksellisten interleukiinien avulla (IL-1 ja IL-10). Interleukiinit ovat proteiineja ja peptidejä, jotka edistävät valkosolujen kommunikointia.
 3. Skin Stress Response System (SSRS)1. Tämän ilmiön biologinen mekanismi on julkaistu vuonna 2012 japanilaisen tutkimusryhmän toimesta, joka identifioi mekanismin, jossa TCA saa aikaan neocollagenesiksen eli kyvyn tuottaa uusia kollageenisäikeitä, kun ainesosaa levitetään iholle.

Skin Stress Response System
Kun keho altistetaan systemaattiselle stressille, se lähettää CRH-riippuvaisen sarjan välittäjäaineita HPA-aksikseen (hypotalamus-aivolisäke-adrenaliini), joka vapauttaa pro-opiomelanikortiinia (POMC). Erityiset entsyymit hajottavat POMC:a peptidijohdannaisiksi. Samalla tavalla kuin tässä systemaattisessa stressiin liittyvässä mekanismissa, myös PRX-T33-hoidon avulla POMC:a erittyy paikallisesti CRH-riippumattoman väylän kautta.

POMC on esiaste monille peptidihormoneille, kuten keratinosyyteille ja fibroblasteille, joilla on tärkeä rooli ihon palautumisessa tehostamalla solujen uusiutumista ja vahvistamalla ihon suojabarrierin toimintoja. Tämä pro-hormoni on jakautunut, samalla kun sitä erittyy Golgiyhdisteen rakkuloista. Entsymaattinen rappeutuminen, joka aktivoi biorevitalisaation, tapahtuu tehokkaimmin happamassa pH-ympäristössä

Vetyperoksidi (H2O2)
Vetyperoksidi on yksi PRX-T33:n pääraaka-aineista ja sen mukanaolo tuo ainutlaatuisia ominaisuuksia hoidolle.
Vetyperoksidilla itsellään on lukuisia merkittäviä vaikutuksia ja ominaisuuksia. Vetyperoksidi auttaa ihoa vastaanottamaan TCA:n aiheuttaman biorevitalisaation. Korkea pitoisuus veryperoksidia rikkoo ihon suojabarrierin ja kuljettaa ainesosat dermikseen. Lisäksi se ehkäisee proteiinien denaturointia, minkä TCA:n aggressiviset vetyionit normaalisti aiheuttaisivat, täten estäen PRX-T33:sta aiheuttamasta frostingia tai ihon hilseilyä. Kun PRX-T33 imeytyy sidekudokseen sen pitoisuus 3 %:sta laskee 0,15 %:iin ja hajoaa dermikseen vapauttaen TCA:n.

Korkeapitoinen vetyperoksidi
+ Kyky rikkoa ihon suojabarrieri ja toimia TCA:n kuljettajana dermikseen.

– Ehkäisee ihon palautumisprosesseja.

Matalapitoinen vetyperoksidi
+ Kiihdyttää ihon palautumisprosesseja, stimuloi ihon hapensaantia, toimii antibakteerisesti ja tehostaa ihon immuunisuojaa viruksia, sieniä ja bakteereja vastaan

– Ei pysty imeytymään ihon suojabarrierin läpi

HUOMIO!

 • Neulaton hoitomenetelmä, joka ei aiheuta frostingia
 • Kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina (ei herkistä ihoa valolle)
 • TCA stimuloi kasvutekijöitä dermiksessä
 • Vetyperoksidi ehkäisee TCA:n negatiivisia vaikutuksia
 • CE-merkitty lääkinnällinen laite (1. luokka) kansainvälisellä patentilla
Matalapitoinen vetyperoksidilla on useita muita tärkeitä tehtäviä sidekudoksessa ja dermiksissä. Se parantaa fibroblastien kasvutekijöiden ja niiden reseptorien3 yhteensopivuutta. Se säätelee lymfamonosyyttien aktiivisuutta ja muuntaa TCA:n aiheuttamia tulehdusreaktioita. Vetyperoksidi myös osallistuu ihonalaisen matriksin muokkaamiseen kontrolloiduilla solukuolemilla.

PRX-T33:n sisältämät TCA ja vetyperoksidi rikkovat suojabarrieria vaihtelevissa määrin sekä saavuttavat vaihtelevat syvyydet. Vetyperoksidin korkean tropismin avulla se imeytyy epidermiksen läpi nopeasti, samalla kun TCA:n vetyionit imeytyvät epidermikseen ja dermikseen hitaasti.

Ideaparkinkatu 4

37570

Lempäälä

050 558 3263

info@kauneushuonesk.fi