Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Kauneushuone SK
Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
puh: 050 558 3263
Y-tunnus: 2222532-3
sirpa.kunnas@gmail.com

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

Sirpa Kunnas
puh: 050 558 3263
sähköposti: sirpa.kunnas@gmail.com

Rekisterin nimi

Kauneushuone SK – Asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin henkilötietojen käsittely on henkilölain mukaista. Sitä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseen sekä rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai markkinoinnin suuntaamiseen asiakastietojen perusteella. Rekisteristä saatujen henkilötietojen avulla rekisterinpitäjä pystyy viestimään asiakaskuntansa kanssa luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin sisältämät tiedot

• Nimi
• Postiosoite
• Sähköpostiosoite
• Matka- ja/tai muu puhelinnumero
• Varaushistoria
• Terveyden tila (liittyen iho-ongelmiin)

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään.
Henkilötietoja voidaan päivittää julkisista rekistereistä.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.
Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin tallennetut tiedot säilytetään salattuina. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

Ideaparkinkatu 4

37570

Lempäälä

050 558 3263

info@kauneushuonesk.fi

Web design:

Mainostoimisto Haippi